Over

Beauty4All

treatment_image_female_facial

Waarbij de meeste schoonheidssalons zich richten op huidverzorging, kunt u bij Schoonheidssalon Beauty4All ook terecht voor huidverbetering door de producten en behandelingen van Dermalogica. Beauty4All staat voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van huidverbetering en -verzorging. Bij Schoonheidssalon Beauty4All bent u in professionele handen.

Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging. Maar welke verzorging past bij u? Na een grondige huidanalyse, genaamd FaceMapping, wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze.Beauty4All biedt u gezichts- of lichaamsbehandelingen en oplossen van huidproblemen. Altijd is de doelstelling het behalen van zichtbaar en tastbaar resultaat. U voelt zich zelfverzekerder als u weet dat u er goed verzorgd uitziet. Met de producten van Dermalogica die u in de salon of via de webshop kunt aanschaffen, kunt u de huidverbetering van uw huid thuis voortzetten.

Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik alle tijd voor iedere cliënt kan nemen. Bel voor een afspraak naar 0499-850 103. Indien er niet wordt opgenomen, ben ik met een behandeling bezig. Laat dan een bericht achter met uw naam en telefoonnummer en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien u uw afspraak niet na kunt komen, vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren  te melden. Zonder tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen. Komt u te laat op uw afspraak, wordt deze tijd in mindering gebracht op de behandeling.